fbpx

STANDAARDISATIE & MAATWERK

We realiseren een betaalbare webshop door gestandaardiseerd te werken. Op basis van een template gaan we aan de slag. Maatwerk elementen voegen we toe om je webshop te personaliseren.

VEELZIJDIG VOOR B2B & B2C

Werken met staffelkortingen of een aparte inlogmogelijkheid voor B2B? Daar keren we ons hand niet voor om. Spreekt jouw doelgroep een andere taal? Dan maken we jouw webshop ook meertalig. 

GOEDE VINDBAARHEID

Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur.

WORDPRESS WEBSHOP

Op een professionele manier producten aanbieden en verkopen via je WordPress Webshop? Dat kan met WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Wil je je producten in meerdere talen verkopen? Jouw product nationaal of internationaal online verkopen aan de consument of een business to business login met speciale staffelkortingen en verschillende betaalmogelijkheden. Ook dat is mogelijk. Hierin denken we graag met je mee zodat jij jouw webshop succesvol kunt managen.

 

Hybridd is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WordPress webshops. Een WordPress webshop is uitermate interessant voor kleine tot grote online verkopers. Doordat wij maatwerk combineren met standaardisatie kunnen wij professionele webshops aanbieden tegen een betaalbare prijs. Een WordPress webshop is simpel in beheer waardoor jij 100% baas kunt zijn over je eigen webshop. Publiceer eenvoudig je eigen blogpost of nieuwsbericht of voeg zelf een nieuw artikel toe in jouw assortiment. Voor de oplevering van jouw nieuwe WordPress webshop geven wij een training, zodat je beslagen ten ijs komt. Kom je ergens niet aan uit? Dan staat onze supportdesk altijd voor je klaar! .

 

DIT IS WAAR ONZE WORDPRESS WEBSHOPS TENMINSTE AAN VOLDOEN:

Snelheid: Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress webshop snel is. Wachten op een trage website is een enorme domper.

Responsive: Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat jouw WordPress webshop perfect werkt op ieder mobiel apparaat en desktop. We richten deze in volgens de mobile first gedachte. Het merendeel van de aankopen wordt tenslotte gedaan op mobiel.

Organische vindbaarheid (SEO): Een goede vindbaarheid wilt iedereen. Je kunt nog zo’n mooie webshop hebben, maar als je doelgroep jou niet bereikt is er ook geen verkoop. Als WordPress webshop specialist zorgen we ervoor dat de webshops volgens de basis richtlijnen van Google worden ontwikkeld. Indien gewenst helpen wij ook met een SEO migratie zouden de huidige Google ranking behouden blijft.

Techniek: We zorgen ervoor dat je WordPress webshop is opgebouwd in een schone omgeving. Een schone website/ webshop code heeft een positieve invloed op zoekmachine optimalisatie en wordt in dat opzicht ook als een vorm van onpage seo beschouwd. Een website bestaat uit code die door de robots van Google beoordeeld wordt voor het indexeren in de zoekmachine.

 

WORDPRESS WEBSHOP KOPPELING

Veilig betalen: Een WordPress webshop kan met verschilllende betaalproviders gekoppeld worden. Zo kun je je klanten bijvoorbeeld laten betalen via betalingsprovider Mollie, Buckaroo of PayPal. Maar ook d.m.v. automatische incasso’s bij het verkopen van abonnementen via Stripe.

Verzenden en bezorgen: Koppel je WordPress webshop makkelijk met MyParcel of PostNL om de verzending van je producten soepel en snel te laten verlopen.

Administratie en facturatie: Een webshop runnen betekent automatisch ook dat je deze moet administreren. Voor de meeste boekhoudprogramma’s bestaan er API koppelingen met WooCommerce, denk bijvoorbeeld aan het veelgebruikte ExactOnline of Snelstart.

WERKWIJZE HYBRIDD

Ben je geïnteresseerd in een webshop van Hybridd? Dan nodigen we je uit voor een intakegesprek bij ons kantoor in Breda. Samen brengen we je wensen en doelstellingen in kaart en brengen op basis daarvan een offerte uit. Bij Hybridd maken we gebruik van een brede keuze uit verschillende WordPress webshop thema’s die aansluiten bij jouw branche en jouw wensen. Hierin passen wij maatwerk elementen toe, waardoor de webshop geheel in jouw indentiteit ontwikkeld wordt. Binnen 6 tot 8 weken kun jij al met je professionele nieuwe webshop de lucht in om vliegend van start te gaan!

 

Wil je naast je WordPress webshop ook je vindbaarheid verbeteren via online marketing? We helpen je graag.

Waar staan wij om bekend?

We zijn snel. Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag via ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen.

We zijn flexibel. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar links of wil je de homepage anders inrichten? Dat kan!

We zijn betrokken. Werk je met ons samen? Dan denken we van begin tot einde graag met je mee.

HEBBEN WE WAT BIJ JE LOSGEMAAKT?