fbpx

Social media marketing

SOCIAL MEDIA MARKETING

Als bedrijf wil je natuurlijk gezien worden. Dan kunnen social media kanalen niet ontbreken. Maar hoe pak je dat aan en waar moet je aan denken? ‘Hoe richt ik een Facebook Business pagina in’ en ‘hoe krijg ik meer volgers op instagram’, dat zullen misschien vragen zijn waar je mee rondloopt. Hier kan Hybridd je bij helpen!

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van!
Social media marketing

Social media strategie

We helpen jouw onderneming om meer op te vallen, meer mensen uit je doelgroep te bereiken, een community op te bouwen, fans te creëren, het aantal websitebezoekers te verhogen en van je volgers klanten te maken. We starten met het brainstormen over een strategie die bij je bedrijf past. Zo gaan we onder andere doelen opstellen, richten we jullie kanalen goed in, kijken we naar wat voor tone of voice bij jullie past en maken we een contentkalender aan.

FACEBOOK EN INSTAGRAM ADVERTENTIES

Door berichten op je tijdlijn te plaatsen, bereik je tegenwoordig niet zo veel volgers meer. Er is namelijk zo veel te zien! Door je berichten in te zetten als advertentie en de bijpassende doelgroep te selecteren, kun je een veel grotere groep geïnteresseerden bereiken. Zo denken we mee om strategische campagnes op te zetten en zo meer betrokkenheid, meer websitebezoekers en meer conversies te realiseren. Vergeet ook niet dat er momenteel veel via social media wordt gekocht. Door het koppelen van je WooCommerce webshop aan Facebook en Instagram, wordt het mogelijk om ook via deze kanalen je producten aan te bieden en de gebruikers direct naar het gerelateerde product op je website te sturen.

Instagram
Online marketing

Resultaten analyseren

Om de campagnes goed te managen, wordt er een Facebook Business manager aangemaakt met daarin een advertentieaccount. Waarom niet via de blauwe ‘promoot’ knop, zul je misschien denken? Via het advertentieaccount zijn er veel meer mogelijkheden voor het adverteren op Facebook en Instagram. Je kunt je campagnes meer specificaties meegeven en veel uitgebreider de resultaten analyseren met de Facebook Pixel. Op basis van deze resultaten sturen we de campagnes bij waar nodig is. 

Je kunt de werkzaamheden rondom social media marketing geheel aan ons uitbesteden of deels betrokken blijven, omdat je het bijvoorbeeld zelf erg leuk vindt maar niet weet hoe en wat.   

Samen maken we een succes van jouw online onderneming!