fbpx

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Het is een goed idee om op basis van een zoekwoorden onderzoek je organische vindbaarheid in Google te verbeteren. Want dit is als het ware gratis verkeer naar je website. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te gaan adverteren.

Je richt je op mensen die gericht zoeken op Google en bied hen dan ook gericht informatie aan. Deze campagnes zijn bovendien meetbaar waardoor je inzicht hebt in de daadwerkelijke conversies.

Ervaar Reizen

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van!
Online marketing

Adverteren in Google Ads

Ons online marketing team is gespecialiseerd in het maken van online marketing campagnes in Google Ads. Je koopt advertentieruimte in op Google en betaalt per klik. Deze campagnes worden gemaakt op basis van de zoekwoorden uit de het zoekwoordenonderzoek en zorgen ervoor dat je als gesponsorde advertentie in Google Search of websites uit het Google netwerk verschijnt. Door bij je campagne een passende doelgroep te kiezen, zorgt dit ervoor dat je meer relevante bezoekers op je website krijgt.

Google Shopping

Wanneer je een WooCommerce webshop hebt, kun je ook gebruik maken van Google Shopping. Een bezoeker zoekt bijvoorbeeld naar een bepaald product en krijgt dan gerelateerde Shopping ads te zien op Google Search waarbij jouw producten worden getoond.
De online marketing campagnes zijn meetbaar, waardoor je daadwerkelijk inzicht hebt in onder andere het aantal impressies, leads en conversies. Daarnaast kun je via Google Analytics en Google Search Console veel data uitlezen, die je weer kunt gebruiken om je website en campagnes verder te optimaliseren. Je gaat dan aan de slag met conversie optimalisatie.

Websites