fbpx

THEMA & MAATWERK

Omdat wij gestandaardiseerd werken zijn de kosten voor jouw website laag. We personaliseren je website met functionaliteiten die voldoen aan jouw wensen.

SIMPEL IN BEHEER

Een WordPress website van Hybridd is eenvoudig in gebruik. Na een training op ons kantoor ben je in staat om zelf gemakkelijk en snel je website te beheren.

RESPONSIVE DESIGN

Wij zorgen ervoor dat je nieuwe website bij oplevering beschikt over een responsive design zodat de website zich automatisch aan ieder formaat device aanpast.

WordPress Websites

Een mooie gebruiksvriendelijke website waar je klant in een oogopslag vindt wat hij zoekt. Dat is de ideale basis én het visitekaartje van jouw bedrijf. Weet je jezelf sterk te presenteren? Dan heb je er gegarandeerd een klant bij. Dat doel willen we samen met jou behalen.

Hybridd is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WordPress websites. WordPress is simpel in beheer waardoor je eenvoudig zelf nieuwe pagina’s kunt aanmaken en blogberichten kunt publiceren. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepen, want zodra de livegang van jouw website staat ingepland bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke training bij ons te volgen. Zodat jij je website volledig zelf kunt beheren!

 

Dit is waar onze wordpress websites tenminste aan voldoen:

  • Snelheid: Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website snel is. Dit is belangrijk, omdat 53% van de websitebezoekers de pagina verlaat als het langer dan 3 seconden duurt voordat de pagina geladen is.
  • Responsiveness: Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat jouw WordPress website perfect werkt op ieder apparaat. We richten deze in volgens de mobile first gedachte. Het merendeel van de website bezoeken worden tenslotte gedaan op de mobiel.
  • Richtlijnen van Google (SEO): Een goede vindbaarheid is essentieel. Want je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als jij je doelgroep niet bereikt schiet je er niet veel mee op. Als WordPress specialist zorgen we ervoor dat onze websites volgens de richtlijnen van Google worden ontwikkeld.
  • Technisch goed ingericht: We zorgen ervoor dat je WordPress website bestaat uit een schone code en dat er geen onnodige zaken in verwerkt zijn.

 

Werkwijze Hybridd

Ben je geïnteresseerd in een website van Hybridd? Dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek bij ons op kantoor in Breda. Samen brengen we je wensen en doelstellingen in kaart en brengen op basis daarvan een offerte uit. Bij Hybridd maken we gebruik van WordPress thema’s in combinatie met maatwerk dit laten we zo op elkaar aansluiten dat het past bij jouw branche en jouw wensen. Binnen 4 tot 6 weken kun jij al met je professionele nieuwe website van start!

Wil je WooCommerce toevoegen aan je website, of je vindbaarheid verbeteren via online marketing? We helpen je graag.

Waar staan wij om bekend?

We zijn snel. Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag via ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen.

We zijn flexibel. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar links of wil je de homepage anders inrichten? Dat kan!

We zijn betrokken. Werk je met ons samen? Dan denken we van begin tot einde graag met je mee.

Wordpress

HEBBEN WE WAT BIJ JE LOSGEMAAKT?