fbpx

Thema & Maatwerk

Onze aanpak

Een WordPress website bouwen kun je op verschillende manieren doen. Dat is afhankelijk van de wensen en functionaliteiten waar je website aan moet voldoen. Wij maken gebruik van thema’s in combinatie met maatwerk. Dit maatwerk zie je terug in de link die wij leggen tussen een thema en plugins die van meerwaarde zijn voor jouw website. Doordat wij gebruik maken van de Wordfence Security plugin en Sucuri leveren we een beveiligde website af. Daarnaast zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website, die volledig door jou beheerd kan worden. Uiteraard bieden wij hier ook hulp bij. Zodra de livegang ingepland staat bieden we je een training aan, zodat je in staat bent om je website volledig zelf te beheren.

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van!
Websites

Een professionele website

Hybridd ontwikkelt professionele websites ingericht naar de wensen van jouw bedrijf. Door verschillende plugins aan een thema te koppelen maken wij een website volledig ingericht en passend bij jouw bedrijf. Met een brede blik kijken we naar jouw organisatie en willen we niet alleen je website, maar ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

betaalbare websites

Om voor een betaalbaar budget websites te kunnen ontwikkelen werkt Hybridd deels gestandaardiseerd. Onze professionals op het gebied van development ontwikkelen een website die volledig past bij jouw bedrijf. Onze developers hebben kennis van de codes en kunnen ermee werken. Zo zorgen we voor een professionele, gedegen en kwalitatief goede website voor jouw bedrijf.

strategische website

Een strategische website focust op je doelgroep laat bezoekers zien wat je aanbod is, waar je goed in bent, wekt vertrouwen op en bezorgt klanten. Het is belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken. Klanten moeten zich herkennen in jouw boodschap en in je oplossing voor een specifiek probleem. Als je het algemeen houdt voelt niemand zich aangesproken. Met een website die heel specifiek één doelgroep aanschrijft, trek je meer relevant verkeer naar je website. Dit zorgt voor een verhoogde respons en meer conversie. Maar vergeet niet een website is nooit af, je moet je website blijven verbeteren. Speel met teksten en afbeeldingen, wijzig een categorienaam en bekijk het effect daarvan op je conversie. Oftewel blijf perfectioneren!

Cases

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!