WooCommerce webshops

Responsive Woocommerce webshops gebouwd met professionele templates en hoge kwaliteit achterliggende code

Picture

WORDPRESS ALS BASIS

Wereldwijd draait 28% van alle websites op WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele Content Management Systeem. Daarnaast is het ook een van de beste technische basis voor zoekmachine optimalisatie. WordPress is eenvoudig uitbreidbaar met nieuwe functionaliteit zoals extra talen en een Woocommerce webshop.

Het doel van een nieuwe WordPress website is het overbrengen van het juiste gevoel op jouw bezoekers. Door middel van verschillende WordPress themes leveren we een persoonlijk design op gebaseerd op jouw wensen.  Met ons team van online specialisten streven wij er altijd naar om jou het best haalbare resultaat te geven. WordPress is vervolgens het juiste fundament om uit te breiden met een webshop module. In ons geval werken we hiervoor met Woocommerce, een uitbreiding die al jaren goed doorontwikkeld wordt en betrouwbaar is.

Picture

WOOCOMMERCE ALS EXTRA LAAG

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. WooCommerce is een ideale e-commerce oplossing voor kleine en middelgrote webshops. Het is de ideale basis voor een beginnende online ondernemer. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin.

De WooCommerce plug-in is de grootste plug-in van WordPress. De plug-in verandert een normale website in een overzichtelijke online winkel. WooCommerce is wereldwijd het meest gebruikte online winkelplatform.  Doordat het draait op de basis van WordPress scoort het hoog in de resultaten van verschillende zoekmachines. Ons team richt je webshop persoonlijk in om jouw onderneming zo goed mogelijk over te brengen naar de bezoeker. WooCommerce is daarnaast ook erg makkelijk te beheren met al haar verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

FUNCTIONALITEITEN WOOCOMMERCE WEBSHOP

Dat is hoe Hybridd naar webdesign kijkt. Het webdesign moet logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn.

slim-product-filter Slim product filter

Al je producten worden logischerwijs weergegeven op de WooCommerce webshop. De producten kunnen hierbij uiteraard ook onderverdeeld worden in categorieën en subcategorieën. Met een zoekfunctie worden deze producten dan ook zorgvuldig gefilterd.

online-betalingen Online betalingen

WooCommerce ondersteunt een aanzienlijk aantal online betaalmethodes, waaronder; iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard en AfterPay.

b2b-functie B2B functie

WooCommerce is ideaal voor B2B gebruik, doordat het gemakkelijk te koppelen is aan een ERP systeem. Ook  zijn de voorraden eenvoudig te beheren, wat voor partners natuurlijk ook overzichtelijk werkt.

klant-reviews Klant reviews

Klanten kunnen gemakkelijk feedback achter laten. Hoe meer positieve feedback je hebt gekregen, des te meer je bezoekers je zullen vertrouwen.

kortingscodes Kortingcodes

Je kan gemakkelijk kortingscodes invoeren. Herhalingsaankopen zijn een stuk makkelijker als je per mail een kortingscode toestuurt, dit kan zowel procentueel als een vast bedrag zijn.

icon-rapportages Rapportages

WooCommerce voorziet je van allerlei duidelijke rapportages. Zo kan je een overzicht van de verkopen per maand of per week genereren. Je kan snel zien welke producten het meest verkocht zijn of wat het gemiddelde bestelbedrag op de webshop is.

Hebben we wat bij je los gemaakt?