fbpx

STANDAARDISATIE & MAATWERK

We realiseren een betaalbare webshop door gestandaardiseerd te werken. Op basis van een template gaan we aan de slag. Maatwerk elementen voegen we toe om je webshop te personaliseren.

VEELZIJDIG VOOR B2B & B2C

Werken met staffelkortingen of een aparte inlogmogelijkheid voor B2B? Daar keren we ons hand niet voor om. Spreekt jouw doelgroep een andere taal? Dan maken we jouw webshop ook meertalig. 

GOEDE VINDBAARHEID

Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur.

Woocommerce Webshop

Op een eenvoudige manier producten aanbieden en verkopen via je WordPress Website? Dat kan met WooCommerce. De WordPress WooCommerce plugin maakt het mogelijk om een verkoopelement toe te voegen aan je website. Wil je je producten in meerdere talen verkopen? Een speciale login creëren voor B2B met staffelkorting? Of gebruik maken van verschillende soorten betaalmogelijkheden in je webshop? Ook dat is mogelijk. Hierin denken we graag met je mee zodat jij jouw sales doelen kunt behalen.

Hybridd is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WooCommerce webshops op het CMS van WordPress. WooCommerce is uitermate interessant voor beginnende ondernemers of kleine MKB’ers met een relatief klein assortiment. Een webshop hoeft niet duur te zijn, voor 5.000 euro heb je al een complete online shop. WooCommerce is simpel in beheer waardoor je eenvoudig zelf nieuwe pagina’s kunt aanmaken en blogberichten kunt publiceren. Kom je ergens niet aan uit? Dan staat onze supportdesk altijd voor je klaar!

 

Werkwijze Hybridd

Ben je geïnteresseerd in een webshop van Hybridd? Dan nodigen we je uit voor een intakegesprek bij ons kantoor in Breda. Samen brengen we je wensen en doelstellingen in kaart en brengen op basis daarvan een offerte uit. Bij Hybridd maken we gebruik van mooie WordPress thema’s die aansluiten bij jouw branche en jouw wensen. Zo’n thema nemen we als uitgangspunt, door het toevoegen van maatwerk elementen wordt het thema in een compleet nieuw jasje gestoken in de look and feel van jouw bedrijf. Binnen 6 tot 8 weken kun jij al met je professionele nieuwe webshop de lucht in om vliegend van start te gaan!

Wil je naast je WooCommerce webshop ook je vindbaarheid verbeteren via online marketing? We helpen je graag.

Waar staan wij om bekend?

We zijn snel. Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag via ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen.

We zijn flexibel. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar links of wil je de homepage anders inrichten? Dat kan!

We zijn betrokken. Werk je met ons samen? Dan denken we van begin tot einde graag met je mee.

HEBBEN WE WAT BIJ JE LOSGEMAAKT?