fbpx

Goede vindbaarheid

Organische vindbaarheid

Goed vindbaar zijn in Google is van het allergrootste belang voor je webshop. De overgrote meerderheid van online consumenten oriënteert zich en koopt via Google, dus een paar plaatsen hoger kan enorm schelen in de omzet. Maar hoe verbeter je je organische vindbaarheid? Oftewel hoe verbeter je je SEO, Search Engine Optimalisation?

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van!
Websites

Een professionele website

Hybridd ontwikkelt professionele webshops ingericht naar de wensen van jouw bedrijf. Door verschillende plugins aan een thema te koppelen maken wij een webshop volledig ingericht en passend bij jouw bedrijf. Met een brede blik kijken we naar jouw organisatie en willen we niet alleen je webshop, maar ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Zoekwoordenanalyse

Ons online marketing team doet een uitgebreide analyse naar de zoekmarkt en concurrentie. Uit zo’n analyse blijkt welke zoekwoorden relevant zijn om op je eigen website of webshop te gebruiken en hoe deze zoekwoorden op dit moment ranken in Google. Ook wordt gekeken naar de concurrentie op deze zoekwoorden en bekeken waar de kansen liggen. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde zoekwoorden in blogposts.

SEO Yoast en google SEARCH CONSOLE

WordPress heeft een handige tool die je helpt om je content goed te schrijven. Door het gebruik van de zoekwoorden uit de zoekwoorden analyse in je teksten kom je al een heel eind. Maar Yoast geeft daarnaast nog meer tips. Door zoekwoorden bijvoorbeeld ook te noemen in je titel, of in de alt-tekst van je afbeelding. Met behulp van Google Analytics en Google Search Console kun je het verkeer naar je WordPress website of WooCommerce webshop analyseren.

Cases

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!
Websites

Een professionele website

Hybridd ontwikkelt professionele webshops ingericht naar de wensen van jouw bedrijf. Door verschillende plugins aan een thema te koppelen maken wij een webshop volledig ingericht en passend bij jouw bedrijf.

Conversie-optimalisatie

Zowel voor WordPress websites als voor WooCommerce webshops is conversie optimalisatie een belangrijk onderdeel. Maar hoe werkt dit precies en hoe pak je dit aan? Hybridd geeft advies hoe je conversies kunt optimaliseren. Dat doen we op basis van een gedegen onderzoek. Lees hier meer over conversie optimalisatie.

Redirectplan

Heb je al een website of webshop maar wil je deze door ons laten vernieuwen? Dan is het van groot belang dat goed scorende pagina’s ook in de nieuwe structuur worden meegenomen. En dat deze pagina’s goed worden geredirect. Zo voorkom je verlies van websiteverkeer.

Cases

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!