fbpx

Goede vindbaarheid

Goede vindbaarheid

Een goede website of webshop is belangrijk, maar als deze live staat begint het feestje pas. Als je online marketing goed inzet is het niet nodig om geld uit te geven aan online marketing campagnes. Een goede organische vindbaarheid (WordPress SEO) op Google is van groot belang. Dit is namelijk gratis reclame. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Ervaar Reizen

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van!
Websites

Een professionele website

Een professionele website is de investering altijd waard. Hybridd maakt professionele websites tegen een zachtere prijs.

Zoekwoordenanalyse

Ons online marketing team doet een uitgebreide analyse naar de zoekmarkt en concurrentie. Uit zo’n analyse blijkt welke zoekwoorden relevant zijn om op je eigen website of webshop te gebruiken en hoe deze zoekwoorden op dit moment ranken in Google. Ook wordt gekeken naar de concurrentie op deze zoekwoorden en bekeken waar de kansen liggen. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde zoekwoorden in blogposts.

SEO Yoast en google SEARCH CONSOLE

>WordPress heeft een handige tool die je helpt om je content goed te schrijven. Door het gebruik van de zoekwoorden uit de zoekwoorden analyse in je teksten kom je al een heel eind. Maar Yoast geeft daarnaast nog meer tips. Door zoekwoorden bijvoorbeeld ook te noemen in je titel, of in de alt-tekst van je afbeelding. Met behulp van Google Analytics en Google Search Console kun je het verkeer naar je WordPress website of WooCommerce webshop analyseren.

Cases

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem contact met ons op!
Websites

Een professionele website

Een professionele website is de investering altijd waard. Hybridd maakt professionele websites tegen een zachtere prijs.

Conversie-optimalisatie

Hoe gebruiksvriendelijk is je website of webshop? En helpt dit mee aan meer conversie (call-to-action)? Hybridd geeft advies hoe je conversieskunt optimaliseren. Dat doen we op basis van een gedegen onderzoek. Lees hier meer over conversie optimalisatie (link naar landingspagina conversie optimalisatie).

Redirectplan

Heb je al een website of webshop maar wil je deze door ons laten vernieuwen? Dan is het van groot belang dat goed scorende pagina’s ook in de nieuwe structuur worden meegenomen. En dat deze pagina’s goed worden geredirect. Zo voorkom je verlies van websiteverkeer.

Cases

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem contact met ons op!