fbpx

Standaardisatie & Maatwerk

Onze E-commerce aanpak

WordPress maakt gebruik van een e-commerce plugin genaamd WooCommerce. Met de installatie van deze plugin heb je in no time een webshop functionaliteit. Doordat WooCommerce de laatste jaren enorm groeit zijn er steeds meer plugins beschikbaar. Onze developers richten onder ander met deze plugins jouw webshop zo in dat het volledig voldoet aan jouw wensen. Doordat wij samenwerken met partners als bijvoorbeeld Mollie zorgen wij ervoor dat ook betalingen binnen jouw webshop veilig verlopen. Door koppelingen toe te voegen, zoals exact waarmee je volledig inzicht hebt in je boekhouding maken we jouw webshop zo functioneel mogelijk. Daarnaast zorgen we voor een gebruiksvriendelijke webshop, die volledig door jou beheerd kan worden. Uiteraard bieden wij hier ook hulp bij. Zodra de livegang ingepland staat bieden we je een training aan, zodat je in staat bent om je webshop volledig zelf te beheren.

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van! Kies op onze casespagina voor WooCommerce webshop.
Webshops

Een professionele webshop

Hybridd ontwikkelt professionele webshops ingericht naar de wensen van jouw bedrijf. Door verschillende plugins aan een thema te koppelen maken wij een webshop volledig ingericht en passend bij jouw bedrijf. Met een brede blik kijken we naar jouw organisatie en willen we niet alleen je webshop, maar ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Betaalbaar budget

Om voor een betaalbaar budget webshops te kunnen ontwikkelen werkt Hybridd deels gestandaardiseerd. Dit vullen we aan met maatwerk elementen of functionaliteiten die nodig zijn voor jouw webshop. Onze professionals op het gebied van development ontwikkelen een webshop die volledig past bij jouw bedrijf. Wij bedienen op deze manier een hele brede doelgroep van starters, midden- en kleinbedrijf (mkb’ers) tot grote organisaties.

Succes behalen met je webshop

Het digitale winkelaanbod neemt nog steeds toe. Er komen steeds meer webshops en dit betekend dat je als beheerder steeds creatiever moet worden om je te onderscheiden van de concurrent. Klantvertrouwen is in deze tijd van talloze keuzemogelijkheden dan ook enorm belangrijk. Iets wat dan ook vaak achterwegen gelaten wordt is social media, social media zorgt ervoor dat jouw bedrijf gezien wordt en helpt bij de betrokkenheid met klanten. We begrijpen dat dit een tijdrovende taak kan zijn en dat het lastig te bepalen is hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wij helpen je hier graag met het bepalen van jouw social media strategie. Naast de juiste social media strategie is het belangrijk dat je een snelle webshop hebt. De grootste ergernis en de hoofdreden van klanten om een webshop vroegtijdig te verlaten is een trage webshop. Ten slotte is online marketing een niet te onderschatten factor die mede het succes van je webshop bepaalt. Een goede SEO-strategie is dan ook van uiterst belang.

Werkwijze

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem dan contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar!