fbpx

Standaardisatie & Maatwerk

Standaardisatie & Maatwerk

WordPress maakt gebruik van een e-commerce plugin genaamd WooCommerce. Met de installatie van deze plugin heb je in no time een webshop functionaliteit. Een WooCommerce webwinkel bouwen kun je op verschillende manieren doen, afhankelijk van de wensen en functionaliteiten waar je webshop aan moet voldoen. Je kunt ervoor kiezen om een uniek design te laten maken waarin je specifiek kunt aangeven welk onderdeel van je webshop je waar wilt hebben. Dit is ook interessant als je diverse moeilijke koppelingen moet maken met externe partners. Het nadeel hieraan is dat het budget van zo’n soort webshop vaak hoger ligt.

Qboo

Hoe ziet zo'n website er uit?

Daar hebben we wat voorbeelden van! Kies op onze casespagina voor WooCommerce webshop.
Webshops

Een professionele webshop

Een professionele webshop is de investering altijd waard. Hybridd maakt professionele webshops tegen een zachtere prijs.

Laag budget

Om het budget voor een Woocommerce webshop laag te kunnen houden werkt Hybridd gestandaardiseerd. Aangevuld met maatwerk elementen of functionaliteiten als dat nodig is. Dat kunnen we ook, omdat we werken met junior en senior developers die de codes goed kennen en ermee kunnen werken. Op deze manier bedienen we starters, zzp’ers en kleine MKB’ers met een lager budget. Onze webshops starten vanaf 2.750 euro.

E-commerce thema

We werken vanuit een thema dat zoveel mogelijk aansluit bij de branche, wensen en doelgroep van onze klant. Wereldwijd worden er duizenden WordPress thema’s aangeboden met e-commerce functionaliteit. Per branche maken we gebruik van een selectie aan thema’s die we geheel aanpassen op basis van jouw wensen en functionaliteiten die je nodig hebt. Het oorspronkelijke thema is hierna niet meer te herkennen waardoor je een unieke webshop hebt.

Werkwijze

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Neem contact met ons op!