fbpx

Responsive design

Juiste weergave op alle apparaten

Er wordt al lange tijd gesproken over mobile first, maar het is nu belangrijker dan ooit. Want zo’n 80% van de websites wordt tegenwoordig bezocht op de mobiele telefoon. Maar hoe zit het nu precies met mobile first? Bij mobile first gaat het erom dat jouw website ook goed zichtbaar is op de mobiele telefoon. Oftewel je moet een responsive website hebben. Wanneer je een responsive website hebt past jouw website zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker je website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor, een tablet of een smartphone is.

Er zijn vele voordelen van een responsive website. Ten eerste beloont Google responsive websites, door ze hoger in Google te weergeven. Google wilt namelijk de meest gebruiksvriendelijke website bovenaan tonen om zo in de behoefte van de websitebezoeker te voorzien. Daarnaast is het voordeel van een responsive website in combinatie met een Content Management Systeem (zoals WordPress) dat alle aanpassingen die je in je website doorvoert automatisch worden verwerkt in alle versies van je website. Oftewel een responsive website is tegenwoordig niet langer een optie, maar van essentieel belang.

Online marketing

Een mooie website op elk apparaat

Wij van Hybridd weten dat een responsive website van essentieel belang is. Wij leveren dan ook alle websites responsive aan. Zodat jouw website op alle apparaten goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is.