fbpx
Aromatika header

Aromatika

Woocommerce WEBSHOP VOOR

AROMATIKA 100% PURE ESSENTIËLE OLIËN

Het Aromatika handelsmerk levert 100% pure essentiële en drageroliën van de hoogste kwaliteit aan haar klanten. Hun huidige website voldeed niet meer aan de eisen van dit moment en miste een e-commerce functionaliteit. Hybridd heeft een meertalig WooCommerce webshop gebouwd en ingericht om de positie van Aromatika in binnen- en buitenland te versterken.

 

Verzend- en betaalmethoden worden afgestemd op het land waar de bestellingen naartoe verstuurd worden. Daarnaast heeft Hybridd een speciale omgeving op de webshop gecreëerd voor de B2B klanten, zodat zij gebruik kunnen maken van speciale staffelkortingen. bestellingen van Aromatika lopen via de webshop en Amazon en worden gekoppeld met Plentymarkets. Dit maakt het voor Aromatika eenvoudig om hun producten te verkopen en te verzenden, zonder voortdurend verschillende kanalen in de gaten te moeten houden.

 

Naast efficiënt en gemakkelijk in gebruik is de webshop van Aromatika ook overzichtelijk. Met prachtig beeldmateriaal worden alle USP’s in een speciale categorie slider op de homepage weergegeven. Dit geeft bezoekers van de webshop in een oogopslag alle informatie die ze nodig hebben, en dankzij een zoekwoordenanalyse en extra SEO begeleiding blijft Aromatika hoog op Google scoren. We zijn trots op het resultaat!

Informatie

Datum: