fbpx
Ervaar Reizen header

Ervaar reizen

WordPress website voor

Ervaar reizen

Ervaar reizen biedt haar klanten verschillende typen reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Wij ontwikkelde voor Ervaar Reizen een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website, met een maatwerk mega menu. Via dit menu kunnen bezoekers in één oogopslag zien wat de populairste bestemmingen en rondreizen op Ervaar Reizen zijn en worden ze meteen naar de juiste pagina’s doorverwezen.

 

Om de klanten van Ervaar Reizen tijdens het boeken van hun reis beter te helpen, hebben we ook een custom sidebar met call-to-actions gemaakt. Zo kunnen ze gemakkelijk maatwerk reizen en offertes opvragen, of een (terugbel)afspraak maken.

 

Daarnaast hebben we meegedacht over een goede websitestructuur, zodat elke klant met zo weinig mogelijk kliks alle benodigde informatie krijgt. De website is groots opgezet. Met uitnodigend beeldmateriaal, opvallende call-to-actions op alle pagina’s en formulieren waarmee elke klant heel eenvoudig een maatwerk reis aanvraagt.

''Hybridd biedt goede projectbegeleiding en levert uitstekend werk af. Van begin tot eind tonen ze veel interesse en denken ze actief mee. Door het online projectboard word je goed op de hoogte gehouden en verloopt de communicatie gestructureerd.''

Maurice Nijssen - Ervaar Reizen
Informatie

Categorie:

Datum: