fbpx
Zumex header

Zumex Nederland

WooCommerce webshop voor

Zumex Nederland

Zumex is een conversiegerichte webshop zonder e-commerce functie. We zijn gegaan voor een duidelijke website met een fris ontwerp waar gebruiksvriendelijkheid centraal staat voor de zakelijke klant.

 

Voor Zumex is het belangrijk dat de webshop beleving uitstraalt. Dit komt voort uit de gebruikte beelden, video’s en de frisse uitstraling van de website. Zumex heeft zich al flink bewezen in de retailmarkt en heeft klanten als Jumbo, COOP en Albert Heijn. De website richt zicht vooral op horeca ondernemers. Dat doen ze door het aanbieden van twee soorten apparaten: nieuwe automaten en occasions. Voor beide geldt dat onderdelen van de automaten los besteld kunnen worden in de webshop via een aanvraagformulier. Zumex gaf aan dat er dagelijks veel telefoon binnen komt met servicevragen. Dit hebben we in de nieuwe website ondervangen door zogenaamde servicestappen waar automatisch antwoord wordt gegeven op de meest voorkomende storingen of foutmeldingen van de automaten. Ook is er de mogelijkheid om rechtstreeks met de medewerkers van Zumex te chatten.

 

De klant heeft voor online marketing doeleinden gebruik gemaakt voor het herstructureren van de inrichting van de website, een zoekwoordenanalyse en extra SEO begeleiding om zijn vindbaarheid op Google te verhogen. Daarnaast werken we aan conversieoptimalisatie en hebben we gezorgd voor de juiste redirects tijdens livegang. We zijn trots op het resultaat!

Informatie

Datum: