WordPress websites

Picture

WordPress Websites

Wereldwijd draait 28% van alle websites op WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele Content Management Systeem. Daarnaast is het ook een van de beste technische basissen voor zoekmachine optimalisatie.

Hybridd is gespecialiseerd in WordPress. WordPress is een open source content managementsysteem (CMS). Het biedt handige functies en is simpel in beheer te nemen. Door het eenvoudige beheer van de website is nauwelijks ervaring nodig als webmaster. Hybridd zorgt ervoor dat jij een basis hebt om met jouw bedrijf 24/7 klaar te staan voor jouw klanten.

WordPress Themes

WordPress is software waar 28% van het internet op is gebouwd. Hybridd gebruikt WordPress themes om kant-en-klaar maatwerk te leveren. Samen kiezen wij het beste theme dat bij jou past voor een professionele website. Dit theme vormt de basis voor jouw website, waarop Hybridd zal gaan bouwen.

Werkwijze Hybridd

Hybridd hanteert de volgende kernwaarden:

  • Snel
  • Flexibel
  • Betrokken

Samen kijken wij naar jouw doelen. Op de korte termijn kunnen wij een WordPress website leveren die er professioneel uitziet en eenvoudig via één account te beheren is. Zo kan jij op korte termijn je online doelen voor de toekomst realiseren.

Functionaliteiten WordPress Websites

Dat is hoe Hybridd naar webdesign kijkt. Het webdesign moet logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn.

Responsive design Responsive design

Hybridd zorgt ervoor dat de site direct over een responsive design beschikt. De site wordt dan naar ieder formaat device automatisch aangepast. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk naar de klanten.

Simpel in beheer Simpel in beheer

Een WordPress website van Hybridd is eenvoudig in gebruik. WordPress is een groeiend content managementsysteem (CMS). Door het eigen beheer van een WordPress website is het eenvoudig deze up to date te houden doordat dit makkelijk zelf te doen is.

Site Structuur Site structuur

Tijdens de bouw van de site wordt SEO in de basis meegenomen. Wij zorgen ervoor een dat je met de nieuwe site structuur beter gevonden wordt.

Hebben we wat bij je los gemaakt?