fbpx
Leonidas header

WooCommerce webshop voor Leonidas Bonbons

Leonidas is een wereldberoemd merk dat al jarenlang de lekkerste bonbons maakt van verse Belgische chocolade. Om hun website meer beleving te geven zochten ze contact met Hybridd. Wij hebben onze mouwen opgestroopt en zijn aan de slag gegaan om de visie van Leonidas te vertalen naar hun nieuwe website

De vraag

Het realiseren van een nieuwe beleving op de website en het vereenvoudigen van het bestelproces van de doosjes bonbons die klanten zelf kunnen samenstellen. Ambitieuze ondernemers die interesse hebben in het openen van hun eigen Leonidas winkel moeten de juiste informatie krijgen. Het is van groot belang dat de zorgvuldig opgebouwde ranking van Leonidas bonbons niet daalt nadat de website verhuisd is.

Ons antwoord

Door het ontwikkelen van ruim opgezette productpagina’s en het verlekkerende beeldmateriaal dat Leonidas ons heeft geleverd, slaagden we er in om de nieuwe beleving op de website te realiseren. Bezoekers die bij het zien van alle lekkernijen zin krijgen in chocola kunnen meteen aan de slag met het samenstellen van hun eigen doos bonbons.

De productdetailpagina heeft nu overzichtelijke variabelen: met behulp van vier korte vragen bestel je in een handomdraai een heerlijk doosje bonbons, waar je een persoonlijke boodschap aan kunt toevoegen. Daarnaast kunnen klanten ook verschillende seizoensproducten bestellen. Want zeg nu zelf, wie wil er tijdens Valentijn nou niet verrast worden met een hartvormige doos vol bonbons?

Er ligt ook een grote focus op het vinden van zakelijke partners die graag een conceptwinkel willen openen. Via een prominent geplaatste overzichtspagina kun je de verschillende mogelijkheden bekijken en contact opnemen met Leonidas. Zij zullen je tijdens het hele proces begeleiden en adviseren.

Omdat het van belang is dat de opgebouwde ranking na de verhuizing van de website niet plotseling wegzakt, hebben we een redirectplan opgesteld en aparte productpagina’s aangemaakt voor de smaken chocola waar het meest op wordt gezocht.

Informatie

Datum: