fbpx
Matude header

Matude

WOOCOMMERCE WEBSHOP VOOR

MATUDE – INTERIEUR AKOESTIEK

Matude verkoopt akoestische plaatmaterialen voor het interieur. De grootste uitdaging was om zoveel mogelijk beeldmateriaal op een zo fris mogelijke manier te presenteren. Ook in de navigatie wordt daarom gebruikgemaakt van het beeldmateriaal, om een voorstelling te geven van de producten.

 

Daarnaast hebben we een overzichtelijke product overview pagina gemaakt, uitgebreide productdetailpagina’s met eigenschappen en downloads en een lookbook module gebruikt. Met deze module kan de bezoeker op een afbeelding met meerdere decoren informatie krijgen over een bepaald decor en hier ook meteen een offerte of sample voor aanvragen. Deze buttons hebben we door de gehele website verwerkt als call-to-action.

 

Voor Matude hebben we een ‘perforator’ vormgegeven. Een gebruiksvriendelijk stappenplan om de bezoeker van de website snel door het bestellingsproces van de meestverkochte decoren van Matude heen te helpen. Na de bestelling kan men meteen een offerte aanvragen en ontvangt Matude een handige samenvatting van de bestelling in de mail om op te kunnen volgen.

Informatie

Categorie:

Datum: