fbpx

STANDAARDISATIE & MAATWERK

We realiseren een betaalbare webshop door gestandaardiseerd te werken. Op basis van een template gaan we aan de slag. Maatwerk elementen voegen we toe om je webshop te personaliseren.

VEELZIJDIG VOOR B2B & B2C

Werken met staffelkortingen of een aparte inlogmogelijkheid voor B2B? Daar keren we ons hand niet voor om. Spreekt jouw doelgroep een andere taal? Dan maken we jouw webshop ook meertalig. 

GOEDE VINDBAARHEID

Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur.

WORDPRESS Websites wageningen

Een mooie gebruiksvriendelijke website waar je klant in een oogopslag vindt wat hij zoekt. Dat is de ideale basis en het visitekaartje van jouw bedrijf. Want je kan nog zo’n mooi bedrijf hebben in Wageningen, maar als jouw doelgroep jou niet vind loop je een hoop potentiele klanten mis. Weet je jezelf sterk te presenteren net als de Wageningse universiteit? Dan heb je er gegarandeerd een klant bij. Dat doel willen we samen met jou behalen.

Hybridd uit omgeving Wageningen is gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WordPress websites. WordPress is simpel in beheer waardoor je eenvoudig zelf nieuwe pagina’s kunt aanmaken en blogberichten kunt publiceren. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepen, want zodra de livegang van jouw website staat ingepland bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke training bij ons te volgen, vergelijk het met een cursus aan de Wageningse Universiteit. Zodat jij je website vanuit Wageningen volledig zelf kunt beheren!

 

DIT IS WAAR ONZE WORDPRESS WEBSHOPS TENMINSTE AAN VOLDOEN:

Snelheid: Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website snel is. Dit is belangrijk, omdat 53% van de websitebezoekers de pagina verlaat als het langer dan 3 seconden duurt voordat de pagina geladen is.

Responsiveness: Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat jouw WordPress website perfect werkt op ieder apparaat. We richten deze in volgens de mobile first gedachte. Het merendeel van de website bezoeken worden tenslotte gedaan op de mobiel.

Richtlijnen van Google (SEO): Een goede vindbaarheid is essentieel. Want je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als jij je doelgroep niet bereikt schiet je er niet veel mee op. Als WordPress specialist zorgen we ervoor dat onze websites volgens de richtlijnen van Google worden ontwikkeld.

Technisch goed ingericht: We zorgen ervoor dat je WordPress website bestaat uit een schone code en dat er geen onnodige zaken in verwerkt zijn.

 

werkwijze hybridd

Ben je geïnteresseerd in een website van Hybridd? Ook voor uw bedrijf gevestigd in Wageningen of in de omgeving daarvan ontwikkelen we graag een WordPress website. We nodigen je dan ook graag uit voor een intakegesprek bij ons op kantoor in Breda. Samen brengen we je wensen en doelstellingen in kaart en brengen op basis daarvan een offerte uit. Bij Hybridd maken we gebruik van WordPress thema’s in combinatie maatwerk dit laten we zo op elkaar aansluiten dat het past bij jouw branche en jouw wensen. Binnen 4 tot 6 weken kun jij al met je professionele nieuwe website in Wageningen van start!

Wil je WooCommerce toevoegen aan je website, of je vindbaarheid verbeter via online marketing? We helpen je graag!

Waar staan wij om bekend?

We zijn snel. Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag via ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen.

We zijn flexibel. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar links of wil je de homepage anders inrichten? Dat kan!

We zijn betrokken. Werk je met ons samen? Dan denken we van begin tot einde graag met je mee.

HEBBEN WE WAT BIJ JE LOSGEMAAKT?