fbpx

STANDAARDISATIE & MAATWERK MOGELIJK

We realiseren een betaalbare webshop door gestandaardiseerd te werken. Op basis van een template gaan we aan de slag. Maatwerk elementen voegen we toe om je webshop te personaliseren.

VEELZIJDIG VOOR B2B & B2C

Werken met staffelkortingen of een aparte inlogmogelijkheid voor B2B? Daar keren we ons hand niet voor om. We realiseren ook multisites speciaal gericht op jouw doelgroep. Spreekt jouw doelgroep een andere taal? Dan maken we jouw webshop ook meertalig. 

GOEDE VINDBAARHEID

Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur.

Een professionele WooCommerce webshop in Breda is de basis om je online e-commerce plannen te realiseren. Door gebruik te maken van maatwerk binnen standaard oplossingen zijn we in staat om voor een scherp tarief een professionele en mooie WooCommerce webshop in Breda te leveren. Hybridd is de lokale specialist. We hebben ruim 12 jaar online ervaring en zijn volledig gericht op WordPress websites en WooCommerce webshops.

 

WooCommerce webshop en zijn eenvoud

Bij het starten van een webshop komt veel kijken, er zijn veel bedrijven die webshops leveren en er zijn veel pakketten waarmee webshops in Breda ontwikkeld kunnen worden. Hybridd uit Breda richt zich op professionele WooCommerce webshops. WooCommerce geeft je de ideale basis om je webshop mee te starten. Het is eenvoudig van opzet en eenvoudig in beheer, dit in tegenstelling tot een pakket als Magento 2.

 

WooCommerce webshops en vindbaarheid

De vindbaarheid van WordPress is altijd perfect geweest, vanzelfsprekend is jouw WordPress WooCommerce webshop dit dan ook. Dezelfde sterke punten van WordPress zijn meegenomen in de WooCommerce webshop plugin zodat je producten perfect getoond worden en online gevonden worden.

 

Groeien met een WooCommerce webshop

Hybridd ondersteunt je bij het laten groeien van je webshop en je bedrijf. We spreken veel relaties en zien hier wat wel, of ook wat niet werkt, op deze manier kunnen we jou optimaal ondersteunen en de juiste tips geven om online groei te realiseren via je WooCommerce webshop. Denk hierbij aan het koppelen van je webshop aan een logistiek, boekhoud of ERP systeem.

Waar staan wij om bekend?

We zijn snel. Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag via ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen.

We zijn flexibel. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar links of wil je de homepage anders inrichten? Dat kan!

We zijn betrokken. Werk je met ons samen? Dan denken we van begin tot einde graag met je mee.

Mogelijkheden van een WooCommerce webshop Breda

WooCommerce productsoorten

WooCommerce kent verschillende producten die online verkocht kunnen worden. Dit kunnen downloads zijn, fysieke producten, virtuele producten, gegroepeerde producten of producten zijn die men kan samenstellen, erg uitgebreid dus.

WooCommerce Attributen

WordPress kent een flexibele opbouw van product attributen. Een attribuut is een product eigenschap. Via deze functionaliteit kun je van al jouw producten de juiste informatie op een gestructureerde manier presenteren. Deze attributen worden ook gebruikt om slimme filters in de webshop te tonen zodat bezoekers snel de gewenste producten kunnen vinden.

Voorraadbeheer

WooCommerce biedt een voorraadbeheer functie. Je kunt instellen dat je een bericht ontvangt als de voorraad te laag is.

Verzendmethoden

De verzendmethoden binnen WooCommerce zijn redelijk uitgebreid te noemen. Zo kun je per land een bedrag invullen, of op basis van een aantal producten, type product of het gewicht van een product de verzendkosten laten berekenen. Gratis verzending is natuurlijk ook altijd mogelijk.

BTW

Uiteraard kan je BTW regels instellen. Je kan voor verschillende landen eigen belastingtarieven toevoegen. Je kan zelf aangeven of je bijvoorbeeld de belasting tarieven op de winkelwagen pagina wilt tonen of niet. Je kan de catalogus prijzen inclusief of exclusief BTW tonen.

Betaalmethoden

Betalingen kunnen het beste via een Payment service provider geregeld worden. Wij ondersteunen integraties met Buckaroo, Multisafepay en Mollie. Je bent vervolgens vrij om te kiezen welke betaalmethoden je aan je bezoekers wilt aanbieden.

Waarom Hybridd uit Breda?

Hybridd is ontstaan vanuit een professioneel internetbureau met 12 jaar ervaring. Zij werken voor grote bekende klanten. Er was veel vraag naar andere oplossingen, om die reden is het bedrijf Hybridd opgestart. Hybridd richt zich volledig op het MKB en levert professionele WordPress websites en WooCommerce webshops. Bij projecten die meer van ons vragen dan een standaard webshop kunnen we terug vallen op deze kennis binnen deze organisatie. Om die reden kunnen we met volle overtuiging zeggen dat we op een hoog niveau WooCommerce webshops leveren!

HEBBEN WE WAT BIJ JE LOSGEMAAKT?