fbpx
DesignWeek@School header

Designweek@School

WORDPRESS WEBSITE VOOR

Designweek@School

DesignWeek@School daagt kinderen en jongeren via lesprogramma’s op scholen uit om aan de slag te gaan met programmeren, computing en design thinking om duurzame oplossingen te vinden voor actuele problemen. De nieuwe website van DesignWeek@School splitst hun bezoekers op de homepage meteen in drie groepen: non-profit, school en bedrijf. Op die manier weet elke bezoeker meteen waar hij moet zijn om de relevante informatie te vinden en blijft de website overzichtelijk.

 

De trainingen die DesignWeek@School aanbiedt zijn van groot belang. Via meerdere call-to-action’s worden klanten naar de juiste pagina’s begeleid en kunnen ze de trainingen op verschillende categorieën filteren. In de custom kalender wordt de gekozen training meteen weergegeven. Dat maakt het plannen van de trainingen nog eenvoudiger!

 

Voor de scholen die een DesignWeek afnemen, wordt op dit moment een speciale portal ontwikkeld, waar zij het lesmateriaal, instructievideo’s en extra informatie kunnen terugvinden. Zo weet je bij elke les precies wat je te wachten staat.

Informatie

Categorie:

Datum: